Båtsmannssuiten i Buvika

Når vinden river i master og rær, og bølgene går høyt, blir båtsmannen om bord fort dagens mann. Seilere vet hvor godt det er å føle at skuta holder sammen og tåler enda mer juling. En dyktig båtsmann er skutas personlige livlege med helseforebyggende tiltak som spesiale.

Når båsen går i land søker han enkel orden og rede. Kanskje han her skal treffe sin kjære etter mange måneder til sjøss.  Det er lett å trives her. Enkelt, vakkert, komfortabelt.

KLIKK HER FOR Å BESTILLE

Om Båtsmannssuiten

Båtsmannssuiten er innredet i røff og rustikk stil med bukkbord og maritime detaljer som taljer og tauverk fra seilskutas dekk. Den er en av 4 suiter i det gule huset i Buvika. Suiten er på ca 45 m2 i Vatikanets loft. Her finnes et lite velutstyrt kjøkken og  fliselagt bad med varmeklabler og dusjkabinett. Stue, soverom og kjøkken er i samme rom. Her finnes en dobbeltseng samt en ekstra skapseng som kan felles ut. Trådløst bredbånd. TV med mange kanaler, CD-spiller, DVD og et lite maritimt bibliotek.

Fra Båtsmannssuitens gjestebok:

“Det er bare en ting å si: Hit vil vi flere ganger! Takk for et flott opphold!”

“Takk for to døgn i en usedvanelig hyggelig atmosfære! Dette frister til gjentakelse.”

“Nydelig atmosfære og senger! Godt å ha slike muligheter”.

“Tusen takk for oss! Dette har vært en nytelse fra første sekund i nydelige omgivelser. Huset er en perle.”

“Vi har hatt noen fantastiske dager her i Risør på vår bryllupsreise. Dette har vært et nydelig sted å starte ekteskapet. Leiligheten har vært kjempekoselig å bo i – vi har ikke manglet noe.”

“Takk for en unik hotellopplevelse. Dere har utført et fantastisk restaureringsarbeid. Integreringen av “nytt i gammelt” er gjort på en utrolig fin måte. Dette kan anbefales til hvem som helst.”

“For en overraskelse! Dere har vært dyktige til å skape en hyggelig og varm atmosfære på deres lille hotel. Vi har ikke lyst til å forlate rommet..”

“Omgivelsene som gav tråder til bakgrunn og historie var gode omgivelser til en ny start. Takk!”

“Vi har bare ett ord: MAGISK! Vi komer snart tilbake!”

“Takk til 1881 som gav oss nummeret hit! En fantastisk god overraskelse. Takk også til tilfeldigheter og til SjømannsSuitene!”

“Vi har hatt et fantastisk fint opphold i sørlandets vakreste by. Takk for denne gang!”

“Bedre kunne vi ikke hatt det”

“Ankom i seneste laget og i noe stresset forfatning i går. Slet litt med med å finne frem, og fikk ikke nøkkelen til å virke i døra ute. Men siden har alt tatt seg opp og kunne ikke vært bedre. Glimrende konsept, driver selv i bransjen, men dette var supert. (Kanskje jeg skal søke jobb ;o). fantastisk for en finnmarking bosatt på innlandet å vokne ved havet igjen”.

“Det arbeidet som er nedlagt i dette stedet burde være et signal til norsk reiseliv og turisme”.