Styrmannsuiten i Buvika

Styrmannens plass var på brua. Oppgavene var “Å kunne navigere et skip på alle verdens hav”. I det føydalsamfunnet som skipet representerte stod førstestyrmannen høyt i rang. Han inntok sine måltider sammen med kapteinen i salongen, mens andre og tredje styrmann måtte nøye seg med offisersmessen sammen med førstekokken, og i nyere tid eletrikeren og telegrafisten.

KLIKK HER FOR Å BESTILLE

Om Styrmannssuiten

Styrmanns Suiten ligger i det gule huset i Buvika og er på ca 45 m². Den har kjøkken med alt av teknisk utstyr. Fliselagt bad med varmeklabler og dusjkabinett, TV med mange kanaler, DVD- og CD-spiller samt et lite maritimt bibliotek. Gratis trådløst bredbånd. Soverommet har dobbeltseng og i spisestuen finns en ekstra skapseng som kan felles ut. Suiten er innredet litt folkelig med innslag av malte møbler. I spisestuen kan man sitte 8 til bords, slik at det er mulig for alle gjestene i huset å kunne møtes til hyggelig samvær her.

Fra Styrmannssuitens gjestebok:

“Her er det “sjel” i alt. Me har følt oss heime, noko en ikkje gjær på andre hotell. En tur på fjorden med “Askeladden” var også kjempefint å få med seg.”

“Fantastisk flott dette! En kulturperle av de skjeldne. Vi har hygget oss i disse historiske omgivelsene, hvor ingenting manglet. De beste anbefalinger til alle som kommer etter..”

“Her er en stemning som kun kan fremkalles av noen som er lidenskapelig opptatt av det de gjør.”

“Takker for kvalitet i alle ledd. Stedet utmerker seg særdeles positivt. Vi kommer igjen!”

“Perfekt sted for oss å være denne julen: Fredelig, vakkert, velutstyrt & med noen medbragte silkeengler skapte vi en nydelig julestemning..”

“Bryllupsnatten vel overstått ;o) Et fantastisk sted, en fantastisk helg.”

“En glede å se at dette går an.”

“Her er det godt å være. Vi kommer igjen!”