Sagafjordsuiten

Den Norske Amerika Linjes historie er fra 1913 og fram til midten av 1980 tallet. Disse store båtene fraktet mange nordmenn mellom Norge og Amerika.

MS «Sagafjord» ble bygd i Frankrike. Verftet Societé des Forges de la Méditerranée i La Seyne sur Mer overleverte skipet til Den norske Amerikalinje (NAL) i mai 1965. Kontrakten var så ugunstig for verftet at det måtte stenge dørene allerede året etter.

MS «Sagafjord» hadde en tonnasje på 24 002 brt. og var det første NAL-skipet bygd primært med tanke på cruisetrafikk. Det hadde kapasitet på 789 passasjerer på transatlantiske seilinger og 462 på cruise. Skipet var eid av NAL frem til 1980. Det ble da sammen med MS «Vistafjord» overført til det NAL-kontrollerte selskapet NAC, Norwegian American Cruises A/S. Skipet var i drift under navnet MS «Saga Rose» frem til 2010 da det ble hugget i Kina.

KLIKK HER FOR Å BESTILLE

Om Sagafjordsuiten

Bygningen er nyoppbygget (1999) etter en brann i 1997 som kopi av det gamle huset fra 1863. Ligger ved byens hovedgate. Huset er ekstra lydisolert. Ca 110 kvadratmeter. 5 senger med 2 doble soverom, samt 1 sovealkove i gang.

Hotellets største suite. Stort og velutstyrt kjøkken. Spiseplass for opptil 16 gjester. Meget hyggelig for et intimt selskap. Peis. TV med mange kanaler. CD-spiller. Maritimt bibliotek.
Trådløst og kablet bredbånd. Suiten har gode fasiliteter for møter og konferanser med alt av teknisk utstyr. To terrasser. Ca 125 m til parkering, torvet og indre havn. 

Fra Sagafjordsuitens gjestebok:

“Nice, quiet and beutiful. See you soon!”

“Vi stortrivdes her og kommer tilbake så fort som mulig.”

“Takker for et flott opphold – Nydelig hotell!”

“Dette stedet er helt fantastisk! Ja, skjendent. Dere i vertskapet har gjort en fantastisk jobb.”

“Takker for en kjempeflott 50-års feiring med et fantastisk skalldyrbord og flotte omgivelser.”

“Mine mange reisedøgn ville vært hyggeligere om alle hotell var slik som dette.”

“Enestående gjestfrihet og en like enestående suite”.

“Alt lå perfekt til rette her. Dere har skjønt det..”