Båtutleie og charter

Risør er ikke bare den best bevarte av de hvite sørlandsbyene. Takket være fremsynte og generøse mennesker tidlig på 30-tallet har byen også den best bevarte skjærgården. Holmer og skjær utenfor byen ble kjøpt opp og sjenket til kommunen på den betingelse at dette for all fremtid skulle være tilgjengelig for allmenheten.

På Det Lille Hotel har et variert utvalg mindre og større båter for utleie og charter. Risørs vakre skjærgård og havområdet utenfor er et eldorado for frilufts- og badeliv, fjord- og havfiske, østerssanking mm. Vi har også havfiskestenger til utlån for hotellets gjester.

Fisketur & Båttur med M/S Amor

Vi tar med opp til 12 gjester ut på havet for å søke fiskelykken eller for andre opplevelser i den vakre Risør-skjærgården. Salongen er nyinnredet med komfortable sitteplasser til alle.

Vi samarbeider med Risør fiskemottaket, og skreddersyr måltider ombord etter deres spesielle ønsker, eller vi lager mat sammen med utgangspunkt i dagens fangst.

Vi er stasjonert i vakre Risør der storhavet ligger tett inntil byen. Skulle det være for mye sjø har vi vakre fjorder som vi kan legge turen til.

Les mer på www.msamor.com

 

Askeladden uten skjerm, 15 fot.

Med 5 hesters påhengsmotor. Leie pr. dag kr. 600,-

 

“RS Risør II”

Colin Archer redningsskøyte fra 1915.