Matkurs på Det Lille Hotel

Vi reiser mye, ser mye og opplever mye. Vi var lei av vanlige hoteller og søkte noe annerledes. Det vi opplevde i Risør, overgikk våre villeste forhåpninger: Kombinasjonen av byen selv, Det lille hotel og Cecilies matkurs var rett og slett helt magisk!

Hanne Westgaard, daglig leder Beauty Products AS, Oslo

Neste kurs: "Prikken over i 'en" lørdag 7. november

Selve kurset, inkludert etterfølgende middag, koster kr. 1085 per person. Vi setter dessuten  sammen en perfekt tilpasset drikkemeny som kan kjøpes separat. I forbindelse med kurset tilbyr vi også spesialpriser på overnatting i en av våre suiter. For kursdeltagere koster en natt i suite med dobbeltrom kr. 650 per person, for påfølgende netter kr. 500. (Suite med enkeltrom kr. 1150 første natt, kr. 950 påfølgende netter.) Alle priser inkluderer en deilig, hjemmelaget frokost.

Kurskvelden munner ut i en førsteklasses middag laget av deltagerne selv. Cecilie tilpasser kurset til alle nivåer og differensierer etter behov så det er skreddersydd for din gruppe. Målet med kursene er at det skal stimulere matgleden og lære deltagerne å lage feststemte retter som både ser innbydende ut og smaker godt. Underveis vil Cecilie formidle enkle tips og triks, dele sine kunnskaper om smaker og lokale råvarer, og vise hvordan man presenterer maten på en fristende måte. Kursdeltakerne vil motta et eget hefte med oppskrifter og råd man kan bruke hjemme etter endt kurs.

Våre kurs

“Prikken over i’en”

Det er en gammel sannhet at man også “spiser med øynene”. På dette kurset vil du lære å lage et deilig og fristende festmåltid med enkle detaljer som vil imponere dine gjester. Alle tipsene og de smarte løsningene kan også fint overføres til hverdagen for å sette en liten spiss på og skape variasjon i dagliglivet. Med fokus på gode lokale råvarer lager vi tre herlige og vakkert presenterte retter som setter nettopp “Prikken over i’en” i et måltid.

“Barsk mat”

Dette kurset fokuserer på den litt mer rustikke delen av det kulinariske spekteret. Cecilie brygger på å dele noen virkelig uimotståelige fristelser! Hun vil lære lære bort noen av de beste oppskriftene sine, som omfatter bl.a. hjemmelagde pølser og andre smakfulle herligheter med tilbehør. Vi lager mat med øl, og mat som passer til øl. Kvelden kulminerer i et deilig, raust måltid hvor alt det gode vi lager skal nytes med perfekt tilpasset drikke.
kommune2