Reder Henriksens Residens

I tradisjonsmettede Reder O. N. Henriksens Residens på Solsiden  tilbyr vi skreddersydde selskaper for sluttede lag fra 8 til 28 gjester i en atmosfære av Risørs fordums storhet, da seilskipene lå tett i den vakre pollen rett utenfor.

Reder Henriksen eide bl.a. den firemasters barken “Alcides” – Norges største seilskute i sin tid. I den gamle rederens bolig blir dere tatt imot av vår hovmester og vertinne, og servert gleder for alle sanser – en nydelig mangeretters middag under lysekronene, et gedigent hummer- og skalldyrbord, eller kanskje en autentisk middagsmeny fra Den Norske Amerikalinjes “Stavangerfjord” i 1928, før dere trekker dere tilbake til salongen med utsikt over Risørs indre havn, eller kanskje til biblioteket rundt flygelet for ytterligere forfriskninger og hyggelig lag ut i de små timer.

Den gamle rederens bolig har i stor grad fått stå uberørt siden hans død i 1915,  full av rustikk stemning og spennende klenodier.

Tilbudet passer ypperlig for firmaer og grupper som ønsker seg en minneverdig markering; et stemningsfullt julebord, bryllup, konfirmasjon, minnestund oa.
[like url=http://detlillehotel.no/gleden/reder-henriksens-residens/]