Selskap og fest


Risør og Det Lille Hotel er et utmerket sted å arrangere alle typer selskaper, fra et hyggelig vennetreff til bryllup og andre høytidelige anledninger. Vi skreddersyr ditt arrangement etter dine ønsker og behov, med komfortabel overnatting, servering ute eller inne, og spennede opplevelser til lands og til vanns.

Sagafjord- og N.A.L.-suitene

Sagafjordsuiten egner seg utmerket til selskapelige anledninger med mulighet til full oppdekking for inntil 18 gjester. Sammen med NAL-suiten i etasjen under blir dette et fleksibelt og hyggelig selskapslokale.

Ha vennelaget i “Vatikanet”!

Skalldyrbord i matrossuitenFor mindre grupper og vennelag er “Vatikanet” i Buvika et utmerket valg. Vi dekker til stemningsfullt selskap i Matros- eller Styrmannssuiten og dere har hele huset og den vakre uteplassen nær sjøen helt for dere selv. “Vatikanet” består av 4 suiter med opptil 12 sengeplasser (ideelt for 8 gjester).

i “Seilet”

"Seilet" og resepsjonenI hotellets fleksible konferanselokaliteter “Seilet”  som er i forbindelse med hotellets resepsjon i Storgata 5 kan vi dekke opp for inntil 28 gjester.

Reder Henriksens Residens

Den salige reder O.N. Henriksens standmessige residens på Solsiden i indre havn er også et spennende alternativ. I den gamle rederens bolig sitter Risørs stolte historie i veggene. Den staselige boligen fremstår den dag i dag i all hovedsak slik den gjorde ved reder Henriksens bortgang i 1915.

I spisestuen kan det dekkes opp for inntil 30 gjester. Her er også en gedigen salong og et bibliotek med et litt ustemt men tålelig spillbart flygel. Les mer her.

Risørs gamle og erverdige rådhus er også et godt alternativ for litt større grupper med plass til opp til 100 gjester. Om dere ønsker å benytte rådhuset i helgene i den lyse årstid kan det være lurt å være tilig ute med bestillingen..


I Neergaards Have

Neergaards have er en grønn og tilbaketrukket oase midt i Risør sentrum som egner seg utmerket til coctailselskaper med canapeer, kaffeslaberas og meget mer for opptil 75 gjester.

I skjæra

Ut på skjæraOg for all del: Ikke glem Risørs vakre skjærgård som tilbyr en rekke vakre steder for en festlig anledning ute i naturen! Vi ordner med egnet båttransport til deres utvalgte destinasjon for små og store grupper og sørger for alt dere måtte ønske av service, servering og underholdning.

Ta kontakt og fortell oss om hva dere ønsker! Vi er her for dere.


[like url=http://detlillehotel.no/gleden/selskaper/]