Storgata 5, 4950 Risør | +47 37 15 14 95 | SEND EN MELDING TIL RESEPSJONEN
Det Lille Hotel logo
Konsulatet
BOOKING
Storgata
6
Tre soverom
100
kvm
Hageutsikt
Gratis parkering ved suiten
En suite som passer for en konsul

Navnet «Konsulatet» kommer fra den tiden da hotellet var hjem til Det Kongelige Svenske Konsulat til Risør, og denne suiten er virkelig herskapelig.

Fra inngangen kommer man inn i en koselig kjeller, med peise og sitteplasser, og husets original vinkjeller. Opp i 2. etasjen finnes en meget komfortabel stue, og spisestue med plass til 12 gjester - perfekt for et selskap med venner eller familien. Fra stuen kommer man ut til en stor solfylt terrasse med utsikt til en vakker hage med oppvarmet svømmebasseng til deres disposisjon.

Det er et pent og velutstyrt kjøkken med kjøkkenbord, og på andre siden av gangen finnes "Konsulinnans Sovrum" med bibliotek og gruepeis i hjørnet.

Det finnes ytterliger to soverom i 3. etasjen for ekstra gjester.

Gratis sykler
Gratis parkering
Kvalitetssenger
Utmerket frokost
Romservice tilgjengelig
Velværbehandling på rommet
Raskt wifi
Kabel-tv
Komplett kjøkken

Suitene i Buvika

Det gule huset i Buvika, på folkemunne kalt “Vatikanet”, er et barokk midtgangshus med mange orginale og skjeldne detaljer både inne og ute. Et pietetsfullt utført restaureringsarbeid har ikke forhindret at huset i dag rommer 4 komfortable suiter med alle moderne bekvemmeligheter. Vi kaller det vern gjennom bruk.

Les mer om suitene i Buvika

Suitene i Kragsgate

De 7 suitene i Kragsgate ligger i en klynge i sentrum, 150 meter fra torget og havna, med kort vei til det aller meste. De 7 suitene kan til sammen romme opp til 31 gjester. Suitene ligger rundt en meget trivelig bakgård, og den største, Sagafjordsuiten, har konferanse -og selskapslokale til 16 gjester.

Les mer om suitene i Kragsgate