Vi er Det Lille Hotel - et lite boutique hotel i Sørlandsperlen Risør. Vi brenner for å skape minnerike opplevelser for våre gjester, og vi gir alltid det lille ekstra. Våre stolte og dedikerte service medarbeidere skaper gjesteopplevelser i verdensklassen. Vårt mål er at alle gjester skal gå ut døra med en uforglemmelig opplevelse.
I mai 2023 åpnet vi vår nye avdeling i byens gamle Tollbod, som har blitt et lite boutique hotel med 9 dobbeltrom og en fine dining restaurant, Tollboden 1865. I tillegg åpnet vi Park Café i Risørs gamle Esso-stasjon, som har blitt en rustikk og moderne restaurant.
Vi søker etter engasjerte medarbeidere som er serviceinnstilte, har et øye for detaljer og er lagspillere!
Vi trenger kjøkkensjef, sous-chefs, kokker, kjøkkenassistent, servitører og bartendere i sommer!
Risør er en vakker, sjarmerende og trygg by å bo i. Her er vi et imøtekommende samfunn med et levende kunst og kulturliv. I Risør er det meste i gangavstand. Her finner man ingen store kjedebutikker, men kun små og koselige nisjebutikker. Vi har et stort friluftsområde - Urheia, bademuligheter og et yrende uteliv på sommerstid.
Vi trenger mange flinke ansatte til sommersesongen og søker etter medarbeidere som vil bli en del av Det Lille Hotel sin familie. Vi ønsker at alle i Det Lille Hotel jobber felles mot vårt mål om å skape unike opplevelser og uforglemmelige minner.
Vi er en del av De Historiske Hotell & Spisesteder - en unik medlemsorganisasjon bestående av mange av Norges mest sjarmerende hotell og spisesteder. Vi har 9 stilfulle dobbeltrom i Tollboden og 19 ulike, komfortable hotellsuiter i møysommelig restaurerte historiske bygninger i en av verdens best bevarte trehusbyer, Risør. Alle suitene har et unikt tema som forteller om byens rike maritime historie. Her kan du drømme å bo som en Risør borger under seilskutetiden, men med den servicen og stilen man forventer på et historisk hotell.
Vi vurderer søknader fortløpende og tiltredelse er etter avtale.
Er du en ambisiøs kjøkkensjef som vil jobbe på et spennende hotell og restaurant på Sørlandet?
Vi søker nå kjøkkensjefer til både Tollboden 1865 og Park Café i perioden 1. mai- 1. september 2024.
Det tilbys både fast og sesongbasert stilling.
Her er det en unik mulighet for deg til å utvikle karrieren din ved å jobbe sammen med et erfarent, dedikert og rutinert team.
På Tollboden har vi en fine dining restaurant, Tollboden 1865 som har fokus på sjømat. Her har vi også en bar og uteservering ved vannkanten. Her serveres det frokost til hotellets gjester, a la carte lunsj og middag.
Park Café ligger i bygget ved siden av Tollboden. Her har vi omgjort en gammel bensinstasjon til en moderne og rustikk gastropub, hvor vi i år utvider med pizza på menyen. Park Café ligger ved kaikanten og har en fantastisk brygge som er veldig populær blant sommergjestene. Her har vi en mer uformell servering, men med samme fokus på kvaliteten på maten og servicen. Både inne- og uteservering, lunsj og middag.
Begge kjøkkenene er splitter nye og velutstyrte og det er et godt samarbeid mellom de to restaurantene.
Du får opplæring av vår erfarne kjøkkensjef og skal jobbe sammen med restaurantsjefen på Tollboden 1865 og resten av hotellstaben.
Dette ser vi etter:
Vi kan tilby:
En unik mulighet for å være med å utvikle et spennende hotell og spisested
Et godt arbeidsmiljø med folk som brenner for bransjen
Rimelig bolig i gangavstand til arbeidsplassen
Stillingstype: fulltid/deltid
Søknadsfrist: Snarest
Startdato: Fra 1. mai - 1. september 2024
Er du en ambisiøs sousjef som vil jobbe på et spennende hotell og restaurant på Sørlandet?
Vi søker nå sousjef med à la carte erfaring, som vil være med på laget.
Dette ser vi etter:
Vi kan tilby:
En unik mulighet for å være med å utvikle et spennende hotell og spisested
Et godt arbeidsmiljø med folk som brenner for bransjen
Rimelig bolig i gangavstand til arbeidsplassen
Stillingstype: fulltid/deltid
Søknadsfrist: Snarest
Startdato: Fra februar/mars eller juni- 1.september (med mulighet for forlengelse)
Er du en ambisiøs kokk som vil jobbe på et spennende hotell og restaurant på Sørlandet?
Vi søker nå flere kokker, med à la carte erfaring, som vil være med på laget.
Det tilbys både fast og sesongbasert stilling.
Dette ser vi etter:
Vi kan tilby:
En unik mulighet for å være med å utvikle et spennende hotell og spisested
Et godt arbeidsmiljø med folk som brenner for bransjen
Rimelig bolig i gangavstand til arbeidsplassen
Stillingstype: fulltid/deltid
Søknadsfrist: Snarest
Startdato: Fra februar/mars eller juni- 1.september (med mulighet for forlengelse)
Vi ser etter dyktige servitører som kan være med å gi våre gjester en utmerket og minneverdig matopplevelse i våre to restauranter, Tollboden 1865 og Park Café. Du skal være vennlig, profesjonell og rask, og har kunnskap om og interesse for det du serverer.
På Tollboden har vi en fine dining restaurant, Tollboden 1865 som har fokus på sjømat. Her har vi også en bar og uteservering ved vannkanten. Her serveres det frokost til hotellets gjester, a la carte lunsj og middag.
Park Café ligger i bygget ved siden av Tollboden. Her har vi omgjort en gammel bensinstasjon til en moderne og rustikk gastropub, hvor vi i år utvider med pizza på menyen. Park Café ligger ved kaikanten og har en fantastisk brygge som er veldig populær blant sommergjestene. Her har vi en mer uformell servering, men med samme fokus på kvaliteten på maten og servicen. Både inne- og uteservering, lunsj og middag.
Dette ser vi etter:
Stillingstype: fulltid/deltid
Søknadsfrist: Snarest
Startdato: mai- 1. september 2024
I denne meget viktig rollen har du ansvar for at våre flotte rom og suiter ser perfekte ut når gjestene sjekker inn. Du er nøye og stolt av hotellet og jobben du gjør.
Stillingstype: fulltid/deltid
Søknadsfrist: Snarest
Startdato: Fra 15. juni - 15. august 2024